Skip links

Middag voor belangstellenden voor vrijmetselaarsloge Le Profond Silence en Weefstersloge Aletheia

Nieuwsgierig naar de rijke traditie van de Vrijmetselarij en de Orde van Weefsters? Op zaterdag 25 mei houden de Vrijmetselaarsloge Le Profond Silence en de Weefstersloge Aletheia voor een middag voor belangstellenden.

In een wereld waarin we steeds minder in staat lijken te zijn om naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren, en te zoeken naar wat ons verbindt, bieden de loges van de Weefsters en Vrijmetselaren een plek waar verdieping, verbondenheid en persoonlijke groei voorop staan. De verschillende wijze waarop de leden in het leven staan, geven de anderen inspiratie in plaats van verdeeldheid. De oude tradities en rituelen geven hierbij ondersteuning.

Hoewel de symbolen en ritualen van de Weefsters en de Vrijmetselaren van elkaar verschillen, bieden ze beide dezelfde inspiratie voor haar leden. Tijdens de middag voor belangstellenden vertellen we meer over de overeenkomsten, verschillen en vooral wat het voor de leden betekent. Ook krijgen de bezoekers de kans om deel te nemen aan een rituaal voor belangstellenden, waarbij speciaal voor deze gelegenheid de symboliek van zowel de Vrijmetselarij als de Weefsters gecombineerd is.

De middag staat open voor iedereen die meer wil weten over Vrijmetselarij en Weefsters. Nieuwsgierig? Opgave voor deelname kan via voorlichter@leprofondsilence.nl

De middag wordt gehouden in het logegebouw aan de Boven Nieuwstraat 36 in Kampen en start om 13:30